چای سیاه و زعفران- این محصول که به عنوان یکی از چایهای سیاه ترکیبی از سال 1392 به محصولات نیوشا اضافه شده است، ترکیبی از چای سیاه هندی و زعفران (گیاه ملی ایرانیان) است که برای بهتر و ملموستر کردن عطر و طعم محصول از اسانس مشابه طبیعی زعفران هم در آن استفاده شده است. زعفران یکی از محصولات بسیار گران قیمت در بخش کشاورزی جهان است. ایران با تولید 92 درصد زعفران جهان رتبه نخست تولید این محصول را در اختیار دارد، اما بخاطر خام فروشی و ضعف بستهبندی، سهم قابل قبولی از بازار جهانی 8 میلیارد دلاری زعفران ندارد و حجم سالانه صادرات زعفران ایران از 200 میلیون دلار فراتر نمیرود.
تاریخچه زعفران:
حدود 2300 سال پیش از میلاد مسیح، زعفران در مناطقی از شرق مدیترانه کشت و استفاده می شد. این گیاه ابتدا در مناطقی با شرایط آب و هوایی خاص، و پس از آن در سراسر منطقه ی اورآسیا گسترش یافت و در نهایت به بخش هایی از شمال آفریقا، آمریکای شمالی و اقیانوسیه هم رسید. زعفران، در دوران پادشاهی هخامنشی در سده ی 5 قبل از میلاد در اصفهان کشت می شد و در مراسم تشییع جنازه کاربرد داشت. استفاده از این گیاه، همچون عطر و دارو هم در این عصر رایج بود. کلمه ی انگلیسی saffron از کلمه ی لاتین Safranum در قرن دوازدهم و کلمه ی فرانسوی کهن Safran مشتق شده است. در همین حال، کلمه ی لاتین Safranum نیز از کلمه ی فارسی زرپران (zarparān) و یا عربی زعفران(za’ferân) به معنای زرد، مشتق شده است.
ویژگی های محصول:
- ضد افسردگی
- افزایش میل جنسی
- بهبود عملکرد قلب و عروق
- بهبود عملکرد دستگاه تنفسی و ریه
- کاهش علائم سندورم پیش از قاعدگی
- بهبود عملکرد کبد
مشخصات چای سیاه و زعفران:
دسته بندی محصول | مخلوط چای سیاه |
نوع چای | کیسه ای |
برند | نیوشا |
تعداد در بسته | 20 عددی |
زمان دم کشیدن | 10 دقیقه |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.