دمنوش فلفل کوهی- این دمنوش مفرده از سال 1398 به محصولات اضافه شده است. فلفل کوهی گیاهی خودرو است که از طبیعت جمعآوری میشود، عطر و طعمی شبیه فلفل دارد و با نام “پنج انگشت” هم معروف است. اندامهای دارویی این گیاه میوه و برگ آن هستند. بیش از 2500 سال است که در مصر، یونان، ایران و روم از میوه فلفل کوهی برای انواع بیماریهای زنان استفاده میکنند و مصرف این گیاه بیشتر به خانمها توصیه میشود.
تاریخچه:
فلفل کوهی یا پنج انگشت (Vitex agnus‑castus) متعلق به خانواده شاهپسند (Verbenaceae) و طبق آخرین مطالعات، متعلق به خانواده نعناعیان (Lamiaceae) است. این گیاه بومی مناطق خشک و نیمه خشک مدیترانه ای است و به طور گسترده ای در مناطق گرم و معتدل و نیمه گرمسیری کشت می شود. این گونه معمولاً در زیستگاه های مرطوب رشد می کند؛ مثلاً کناره رودخانه ها و دره ها، زیستگاه های ساحلی، بیشتر در خاک های شنی و آبرفتی خشک شده، مناطق صخره ای نزدیک دریا و گاهی روی دامنه هایی با سنگ های آهکی، در مکان های آفتابی و گرم و درون گودال ها. بیش از 250 گونه از این گیاه در سراسر دنیا – از مدیترانه، جنوب اروپا، آسیای غربی، کریمه، قفقاز، ایران، آفریقای شمالی، آسیای مرکزی، هند و در مکان هایی از ایالت نیویورک آمریکا که از لحاظ آب و هوایی محافظت شده اند – وجود دارد. فلفل کوهی درخت کوچک برگریز یا درختچه ای بزرگ است که تا ارتفاع حدود 1.5 – 2 متر رشد می کند. تنه آن مانند یک نمد سفید است. برگ های پنجه ای معطر آن، 5 تا 7 عدد برگچه دارند که شبیه انگشت هستند. رنگ آنها خاکستری – سبز و سطح زیرین آنها روشن تر است. گل های خوشبوی آن به صورت خوشه ای، بنفش متمایل به آبی یا بنفشِ ارغوانی پررنگ هستند. میوه های این گیاه ریز، خاکستری – قهوه ای، با بافتی سفت و کروی یا دوکی شکل هستند و 4 دانه شبیه فلفل سیاه دارند. میوه رسیده خشک شده و برگ های خشک شده، قسمت های دارویی این گیاه هستند.
ویژگی های محصول:
- تسکین علائم یائسگی
- تسکین علائم پیش از قاعدگی
- افزایش قدرت باروری
- تنظیم چربی خون
- بهبود عملکرد کبد
- تنظیم قند خون
- کاهش سردرد و میگرن
مشخصات دمنوش فلفل کوهی:
دسته بندی محصول | دمنوش های خالص |
نوع دمنوش | مثلثی |
برند | نیوشا |
تعداد در بسته | 12 عددی |
مدت زمان دم کشیدن | بین 5 الی 10 دقیقه |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.