توپک انجیر و روغن بادام شیرین- امروز قصد داریم یک مدل توپک یا شیرینی خونگی جذاب آموزش بدیم که به راحتی داخل منزل می توانید درست کنید و از خواص بالای این شیرینی خوشمزه استفاده نمائید و حتی جای گزینی مناسب برای قند کنار چای خود داشته باشید.
مواد لازم (برای 20 توپک):
- 2 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین کاژان
- 150 گرم انجیر خشک
- 150 گرم مغز بادام
- هل
- شکر وانیلی
- خلال مغز بادام برای تزئین
طرز تهیه توپک انجیر و روغن بادام شیرین:
1- بادام و انجیر را در غذاساز ریز خرد کنید سپس روغن بادام شیرین کاژان را اضافه کنید.
2- هل و شکر وانیلی را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.
3- مخلوط را به شکل گلولههای کوچک درآورید و درحالیکه هنوز کمی مرطوب است آنها را در خلال مغز بادام بغلتانید.
4- اجازه دهید حدود یک ساعت روی یک کاغذ روغنی شیرینیپزی خشک شود، سپس در ظرف در بسته نگه دارید. نوش جان!