آشپزی, مقالات

توپک‌های انرژی‌زا با انجیر و روغن بادام شیرین

توپک انجیر و روغن بادام شیرین

توپک انجیر و روغن بادام شیرین- امروز قصد داریم یک مدل توپک یا شیرینی خونگی جذاب آموزش بدیم که به راحتی داخل منزل می توانید درست کنید و از خواص بالای این شیرینی خوشمزه استفاده نمائید و حتی جای گزینی مناسب برای قند کنار چای خود داشته باشید.

مواد لازم (برای 20 توپک):

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین کاژان
  2. 150 گرم انجیر خشک
  3. 150 گرم مغز بادام
  4. هل
  5. شکر وانیلی
  6. خلال مغز بادام برای تزئین

طرز تهیه توپک انجیر و روغن بادام شیرین:

1- بادام و انجیر را در غذاساز ریز خرد کنید سپس روغن بادام شیرین کاژان را اضافه کنید.

2- هل و شکر وانیلی را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.

3- مخلوط را به شکل گلوله‌های کوچک درآورید و درحالیکه هنوز کمی مرطوب است آنها را در خلال مغز بادام بغلتانید.

4-  اجازه دهید حدود یک ساعت روی یک کاغذ روغنی شیرینی‌پزی خشک شود، سپس در ظرف در بسته نگه دارید. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *