تارت سبزیجات با روغن تخمه-کدو- امروز دستور پخت و آماده سازی یک تارت سبزیجات مقوی رو داریم که می تونه به عنوان یک میان وعده سالم و مغزی برای فرزندان و یا یک عصرانه دلچسب برای خانواده باشه.
مواد لازم (مناسب برای 6 نفر):
– برای خمیر:
- 120 میلیلیتر روغن تخمه کدو کاژان
- 400 گرم آرد
- 6 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق چایخوری نمک
– برای پر کردن خمیر:
- 3 قاشق غذاخوری روغن تخمه کدو کاژان
- 9 عدد تخم مرغ انداره متوسط
- 2 عدد کدو سبز
- 2 عدد فلفل قرمز (پاپریکا)
- 250 گرم قارچ
- 300 گرم بروکلی
- 300 گرم لوبیا سبز
- 600 گرم خامه ترش
- فلفل
- جوز هندی
- 10 ساقه آویشن
- 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
طرز تهیه تارت سبزیجات با روغن تخمه-کدو:
– برای خمیر:
1- آرد، آب، روغن تخمه کدو کاژان و 1 قاشق چایخوری نمک را ورز دهید.
2- خمیر را روی مقدار کمی آرد (حدود 43 سانتیمتر) پهن کنید.
3- در یک قالب بزرگ چرب شده (32 سانتیمتر عرض، حدود 6 سانتیمتر ارتفاع) خمیر را در کف و لبه طوری قرار دهید که کامل آن را بپوشاند و حدود 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید.
– برای پر کردن خمیر:
1- کدو سبز، فلفل، قارچ، بروکلی و لوبیا سبز را تمیز کرده و بشویید.
2- کدو سبز را از طول نصف کنید، به صورت ورقهای برش دهید؛ فلفلها را به صورت نواری خرد کنید؛ قارچها را نصف کنید؛ گلچههای کلم بروکلی را از هم جدا کنید.
3- لوبیاها را حدود 5 دقیقه در آب نمک در حال جوش بپزید و سپس گلچههای کلم بروکلی را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه دیگر بپزید. سپس آبکش کنید.
4- روغن تخمه کدو کاژان را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پاپریکا، کدو سبز و قارچ را حدود 5 دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. تابه را از روی شعله بردارید؛ اجازه دهید خنک شود.
5- آویشن را بشویید، برگها را بچینید. خامه ترش، تخم مرغ و برگ آویشن را با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل و جوزهندی را نیز اضافه کنید.
6- روی خمیر را مقداری آرد سوخاری بپاشید. سبزیجات را روی خمیر پخش کنید. مخلوط خامهای را روی آنها بریزید و در فر داغ (180 درجه سانتیگراد) حدود 1 ساعت بپزید. نوش جان!