آشپزی, مقالات

سوپ کدو حلوایی مقوی با خامه و روغن تخمه کدو

سوپ کدو حلوائی

سوپ کدو حلوائی- یکی از مقوی ترین سیفیجات که شدیدا مصرف آن توصیه می شه کدو حلوائی می باشد و در انواع شیرینی دسر پیش غذا و غذاهای متنوع می توان استفاده کرد امروز هم دستور پخت یک سوپ بسیار مقوی و خوشمزه با کدو حلوائی رو داریم.

مواد لازم:

1- 100 میلی‌لیتر (معادل تقریباً 7 قاشق غذاخوری) روغن تخمه کدو کاژان

2- 30 گرم مغز تخمه کدو

3- 1 عدد پیاز

4- 40 گرم کره 

5- 500 گرم کدو حلوایی

6- 750 میلی‌لیتر آب

7- 50 میلی‌لیتر خامه

8- نمک، زیره سبز، سیر و سایر ادویه‌جات به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ کدو حلوائی:

  • پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت دهید.
  • کدو حلوایی خرد شده را اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید.
  • آب، ادویه‌ها و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید.
  • با حرارت ملایم بپزید تا کدو حلوایی نرم شود.
  • در پایان پخت، با استفاده از مخلوط‌کن همه‌ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • خامه را اضافه و دوباره سوپ را با مخلوط‌کن کمی مخلوط کنید.
  • سوپ کدو حلوایی را با 1-2 قاشق غذاخوری روغن تخمه کدو کاژان و مغز تخمه کدو تزیین کنیدنوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *